Fasetin Hollolan myymälä uudistui | Sisustusblogi Fasetti

Etusivulle

Fasetin Hollolan myymälä uudistui

Fasetin Hollolan myymälä uudistui

Viime lokakuussa Hollolan myymälässämme järjestettiin huutokauppa, jossa kaikki antiikkisimmat kalusteet myytiin. Olemme myyneet lähes 20 vuoden ajan myös 1950-60-luvun vanhoja, skandinaavisia huonekaluja. Viime vuosina näiden kalusteiden suosio on maailmanlaajuisestikin noussut valtavasti ja totesimme, ettei vanhoja designkalusteita oikein riitä kaikille. Toimintamme laajentuessa päädyimme laajentamaan tuotevalikoimaamme. Nyt valikoimassamme on myös laadukkaat uudet huonekalut ja valaisimet tunnetuilta tanskalaisilta ja kotimaisilta brändeiltä.

90145-5-2-03A-480-PH-Artichoke-Steel-10129-50047

Olemme myyneet vuosia esimerkiksi vanhoja Artekin kalusteita, Louis Poulsenin valaisimia ja tanskalaisen FDB Møblerin huonekaluja. Sen vuoksi meille oli luontevaa aloittaa uusi yhteistyö muun muassa näiden brändien kanssa ja ottaa uudet designhuonekalut ja -valaisimet valikoimaamme. Uusia huonekaluja ostaessaan asiakas voi myös tarjota vaihdossa meille vanhoja designklassikoitaan. 12311943200-1Artek_armchair_400_zebra_2_JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuten aina ennenkin,  kunnostamme myös vanhoja huonekaluja ja valaisimia sekä valmistamme mittatilauskalusteita, joten saman katon alta saa monenlaiset sisustusalan tuotteet ja palvelut. Meille on ilo voida palvella asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin. Asiakas voi helposti hankkia avaimet käteen -palveluna suunnittelupalvelun, uudet tai vintagehuonekalut, sisustustekstiilit, entisöintipalvelut ja mittatilauskalusteet ja valaisimet ilman, että tarvitsee asioida useassa eri paikassa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme Hollolan myymäläämme!