Huonekalut jouluksi kotiin | Sisustusblogi Fasetti

Etusivulle

Huonekalut jouluksi kotiin

Jouluun on aikaa reilu kuukausi. Tiesithän että Fasetista ehtii vielä saada kalusteita jouluksi kotiin! Tässä muutamia viikon valintoja verkkokaupastamme.

Ilmari Lappalaisen Emilia nojatuoli on saanut Fasetin verhoomossa uuden verhoilun. Aikaisempi verhoilu oli jo kulunut ja pehmustus aikaa nähnyt. Nyt tämä elegantti tuoli on arvoisessaan asussa. 😉

ilmari-lappalainen

Ison ruokapöydän ääreen on mukava kokoontua jouluna. Esimerkiksi tämä 60-luvun tanskalainen palisanteriruokapöytä muuntautuu jatkolevyjen avulla käden kääntessä pienemmästä pyöreästä pöydästä suureksi ruokapöydäksi. Tilauksesta pintakäsittelemme pöydän kannen laadukkaalla Borma Wahcsin Kovalla Kalusteöljyllä kosteudenkestäväksi, niin että pintaan ei jää jälkiä jos jotakin vahingossa läikkyy pöydälle. Borma Wachsin Kovalla Kalusteöljyllä pöydästä tulee myös huoltovapaa, pintaa ei tarvitse enää öljytä.

palisanteripoyta-106598   
palisanteripoyta-106598b

 

 

 

 

 

 

 

J.L. Möllerin tuoli nro 71 narupunotulla istuimella on silmää hivelevä klassikko. Tuoleja on myynnissä nyt kirjoitushetkellä 6 kpl:n sarja.

teak-chairs-n-o-moller

n-o-moller

 

 

 

 

 

 

 

 

Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin Meloni tuoli vuodelta 1962 on verhoiltu Fasetissa valkoisella nahkalla. Ja kyllä, myös tämä tuoli on todella hyvä istua kuten muutkin Hiort af Ornäsin tuolit. 🙂

meloni

 

Käy kurkkaamassa verkkokaupassamme www.fasetti.fi ja hyödynnä ilmainen rahti -tarjouksemme, joka on voimassa 30.11.2016 asti!