Mittatilauksena mitä vaan | Sisustusblogi Fasetti

Etusivulle

Mittatilauksena mitä vaan

Monesti tulee mietittyä, miten asunnon neliöt saisi tehokkaasti käyttöön… tai on jo etsinyt pitkään juuri tietynlaista huonekalua löytämättä sopivaa. Esimerkiksi keittiö voi olla sellainen, ettei siihen löydy juuri siihen sopivia keittiökalusteita valmiista mallistoista tai materiaalit eivät miellytä. Hyvin vanhoissa kerrostaloasunnoissa ei välttämättä ole kiintokaappeja, vaan vaatekaapit ovat irrallisia. Tai pikkuruiseen eteiseen ei ole millään löytynyt sopivaa ja käytännöllistä lipastoa. Joskus oikeankokoista ja -näköistä ruokapöytää ei meinaa löytyä mistään… Siinäkin Fasetin puusepät auttavat mielellään. Pöydän kansi voidaan käsitellä vedenkestävällä kovaöljyllä, jolloin pöytää on huoleton käyttää.

 

Ratkaisu voi olla mittatilauskaluste. Fasetissa valmistetaan mittatilauksena huonekaluja ja kiintokalusteita asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Monesti mielikuva ihmisillä voi olla se, että mittatilauksena valmistus on hurjan kallista. Apua, minulle räätälöity tuote, se maksaa varmasti maltaita!! Toki mittatilauskaluste on hinnakkaampi kuin halpahallin tusinatuote, mutta varmasti kilpailukykyinen muiden laadukkaiden kalusteiden kanssa. Ja täytyy muistaa, että mittatilauksena saat juuri Sinun eteiseen, olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen tai mihin vaan sopivan kalusteen tai huonekalun, joka on juuri Sinun tarpeisiisi sopiva.

IMG_7200

Mittatilauksena asiakkaille valmistettuja lasten sänkyjä säilytyslaatikoilla.

E667B7CC-6CEF-4173-BB18-2F48C9701D38

 

Voi myös ajatella, että mittatilauskaluste on ekologinen. Kun se suunnitellaan huolella ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista, se kestää aikaa. Se myös valmistetaan Hollolassa, Fasetin verstailla, eikä se matkusta laivarahtina toiselta puolelta maailmaa.

Fasetista saat mittatilauskalusteet ns. avaimet käteen –periaatteella: suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen. Valmista mallistoa ei ole, vaan yksilöllinen kaluste suunnitellaan yhdessä puusepän kanssa.

Mittatilauskalusteen teettäminen on hyvä aloittaa keskustelemalla puuseppämme kanssa kalusteen teettämisen eri mahdollisuuksista. Valmiista piirustuksista on paljon apua kalusteen valmistusta suunniteltaessa. Kalusteen mitat ja piirustukset voidaan kuitenkin suunnitella yhdessä puusepänkin kanssa. Joskus asiakkaat ovat löytäneet lehtileikkeen tai kuvan netistä, jonka perusteella he tiedustelevat samanhenkisen kalusteen teettämistä.

Tilaustyönä teetetyn kalusteen hinta riippuu aina kalusteeseen käytettävistä materiaaleista ja työhön kuluvasta ajasta. Annamme työlle pitävän urakkahinnan.

Usein mittatilauskaluste sopii omalle paikalleen kuin nenä päähän. Ihan kuin sen olisi aina pitänyt siinä ollakin. Eikä tarvitse tyytyä kompromisseihin, vaan saa sitä mitä haluaa. 🙂

Alla Fasetin metalliverstaalla mittatilauksena valmistetut portaat.

 

portaat

Fasetin metalliverstaalla mittatilauksena valmistetut portaat.

Alla maansiirtourakoitsijalle mittatilauksena valmistettu neuvotteluhuoneen pöytäryhmä kaivinkoneen “kynsikauha” -tuoleilla.

Job_1216

Maansiirtourakoitsijalle mittatilauksena valmistettu neuvotteluhuoneen pöytäryhmä kaivinkoneen “kynsikauha” -tuoleilla.