Uutta ilmettä verhoiluttamalla | Sisustusblogi Fasetti

Etusivulle

Uutta ilmettä verhoiluttamalla

 

Kevätaurinko alkaa jo paistelemaan ja tuntuu että sisustukselle haluaisi uutta ilmettä… Lempituolin tai sohvan kangas saattaa olla jo kulunut ja pehmusteillekin ehkä pitäisi tehdä jotain, istumamukavuus ei enää ole paras mahdollinen.

Vanhalle tuolille tai sohvalle saa täysin erilaisen ilmeen uudella verhoilulla. Verhoiluttaminen on myös ekologista ja työllistää Suomessa.

Fasetissa huonekalujen verhoilu tehdään ammattitaidolla. Fasetin verhoilijan ja verhoilijamestarin taitavissa käsissä onnistuvat perinteinen ja moderni verhoilu, sata vuotta vanhoista laiskanlinnoista Pallo-tuoliin. Myös esimerkiksi Artek tuolien vyöttäminen uudelleen on meille arkipäivää.

Tässä muutamia esimerkkejä, minkälaisia muuttumisleikkejä huonekalut ovat käyneet läpi…

 

Olof Ottelinin nojatuoli verhoiltuna uudelleen kierrätysnahkalla.

Olof Ottelinin nojatuoli ennen verhoilua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yngve Ekströmin nojatuoli ennen verhoilua.

Nojatuoli Yngve Ekström

Yngve Ekströmin nojatuoli verhoiltuna mustalla kankaalla, jossa kaunis struktuuri (joka ei harmiksi näy tässä pienessä kuvassa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fasetissa on satamäärin erilaisia verhoilukangasmalleja ja kevään uusia malleja on saapumassa. Käytämme verhoilutöissä esimerkiksi Designers Guildin, Lauritzonin, Orient Occidentin ja Annalan kankaita. Verhoilukankaat ovat kulutuksen- ja valonkestäviä, joten ne kestävät käytössä pitkään. Arvokkaassa verhoilutyössä ei kannata säästää verhoilemalla kalustetta millä tahansa pöytäliinakankaalla, vaan se täytyy olla käyttötarkoitukseen sopivaa. Myös nahka- ja nahkajäljitelmämalleja on Fasetissa runsaasti, uutuutena kierrätysnahka. Kierrätysnahka valmistetaan muun muassa ylijäämäksi jääneistä nahkapalojen murskeesta. Se on hyvännäköinen, ekologisempi ja aitoa nahkaa edullisempi verhoiluvaihtoehto.

Jokaiselle löytyy Fasetista varmasti mieluinen verhoilumateriaali. Saatavilla on myös allergiaystävällisiä
materiaaleja.

Paljonko sinun huonekalusi verhoilu sitten maksaa? Laita kuva meille sähköpostilla: samuli (@) fasetti.fi , niin arvioimme kustannuksen. Tilauksesta noudamme kalusteesi verhoiluun ja palautamme verhoilun jälkeen Lahden seudulla ja pääkaupunkiseudulla. Helppoa, eikö vaan?

Myymälässämme ja verkkokaupassa on valtava valikoima vintage- ja antiikkikalusteita. Jos sama kangas on ollut kalusteessa 1960-luvulta alkaen, se voi olla jo paljon elämää nähnyt ja päivityksen tarpeessa… Jos löydät kaupastamme vaikkapa muuten kivat tuolit, mutta verhoilu ei ole mieleinen, tilauksesta verhoilemme kalusteet toivomallasi kankaalla tai nahkalla. Halutessasi saat vaikkapa vintagetuolit verhoiltuina uudenveroisiksi ja toimitettuna kotiovellesi.

Hans J. Wegner tuolit

Hans J. Wegnerin tuolien kangas oli todella likainen.

Hans J. Wegnerin tuolit ovat saaneet ylleen arvoisensa pikkumustat. 🙂 Puuosat on myös kunnostettu.

 

 

 

 

 

ennen

Vintagenojatuolin ruutukangas oli jo kulahtanut.

mid_century_teak_chair_zebra

Zebra-kankaalla tuoli sai aivan erilaisen ilmeen.