Valaisimet mittatilauksena | Sisustusblogi Fasetti

Etusivulle

Valaisimet mittatilauksena

Omaan kotiin kaipaisi jonkin ihanan, persoonallisen valaisimen, mutta mikä se voisi olla? Huonekorkeus voi olla joskus haastava valaisimen hankinnassa, matalampaan huonekorkeuteen tarvitsisi valaisimen, joka ei tule liian alas, mutta korkeaan huonekorkeuteen valaisimen joka sopii juuri siihen tilaan ja valaisee riittävästi. Ei mikään helppo juttu… paitsi Fasetissa. 🙂 Me valmistamme valaisimet mittatilauksena juuri sinun tarpeisiisi.

 

Monelle kristallikruunuista tulee mieleen mummolassa roikkunut perinteisen mallinen pussikruunu kullanvärisine runkoineen. Klassikko on toki kaunis, mutta kristallivalaisimen malli voi olla myös yksilöllinen ja moderni, monenlaiseen sisustukseen sopiva.

_75C2804

 

Esimerkiksi plafondimallisia kristallikruunuja olemme valmistaneet siten, että halkaisija on ollut joissain 30cm ja joissakin jopa 1,5 metriä. Kaikki valaisimet valmistetaan asiakkaiden toiveet huomioiden.

_75C2802

IMG_5630

 

 

 

 

 

 

 

 

Markkinoilla on monenlaisia ja monenlaatuisia valaisimia tarjolla, joten vertailua kannattaa tehdä. Myös lasiprismoilla olevia lamppuja saatetaan nimittää kristallikruunuiksi, Fasetin mittatilauskristallikruunut valmistetaan käyttäen aitoja, briljanttihiottuja kristalliprismoja, joiden lyijypitoisuus on noin 24%. Runko voi olla esimerkiksi kiillotettua tai patinoitua messinkiä, kiillotettua terästä tai kromattua terästä.

Käytämme valaisimissa energiataloudellisia, himmennettäviä LED-polttimoita, jotka antavat hyvin valotehoa ja ovat pitkäkestoisia.

Elegantti, juuri tiettyyn tilaan sopivankokoinen valaisin on kuin koru, kaunis katseenvangitsija joka antaa tiettyä arvokkuutta sisustukselle.

 

Valmistamme mittatilauksena monenlaisia valaisimia valaisin- ja metalliverstaallamme. Alla asiakkaalle tilauksesta valmistettuja ulkovalaisimia.

IMG_5485 FullSizeRender IMG_5678

 

 

 

 

 

 

 

 

Mittatilausvalaisimen teettäminen työllistää Suomessa. Fasetin valmistamille valaisimille on myönnetty Design from Finland merkki.

Tiedustele rohkeasti mittatilausvalaisinta meiltä info(@) fasetti.fi